logo_comema

Avís Legal

En compliment del disposat en l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, es fa constar que aquestes pàgines corresponen a Construccions Mecàniques Marcó, S. L. (COMEMA) amb NIF B17020892 i domicili social al c/ Límits, 9 - 17834 Porqueres (Girona), Espanya. Telèfon: (+34) 972 570 319, Fax: (+34) 972 572 754. Amb direcció de correu electrònic: comema@comema.com. El nom del domini de titularitat de COMEMA és www.comema.com.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Els logotips, fotografies i texts d’aquesta pàgina web són propietat de COMEMA, excepte quan s’indiqui el contrari. Correspon a COMEMA l’exclusivitat dels drets d’explotació d’aquests en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, necessita el previ consentiment per escrit de COMEMA.

Navegació anònima a través de les pàgines d’aquesta web

En aquest cas, COMEMA, només obté i conserva la següent informació sobre els visitants d’aquesta web:

La informació anterior és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un usuari concret i identificat.

COMEMA, únicament enviarà missatges publicitaris que es relacionin amb serveis contractats o que s’originin en resposta a sol·licituds de informació.

COMEMA, evitarà en tot moment l’enviament de publicitat no sol·licitada i donarà de forma clara i senzilla la possibilitat d’exclusió a aquelles persones que ho desitgin.